Я згоден (а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані: їх збір та використання

В рамках Закону України “Про захист персональних даних” даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання, одержання і здійснення розрахунків за придбані товари. Я також згоден з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній заявці інформації, і не заперечую проти передачі для можливого необхідного з’ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та / або юридичні особи.

Ми поважаємо Ваше право на приватне життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Це угоду користувача – правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена або отримана при відвідуванні нашого веб-сайту https://uzp.net.ua, використанні сервісу, замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або пропозиції в зв’язку з конфіденційністю, будь ласка, надсилайте свої питання або зауваження на електронну адресу sale@uzp.net.ua.

Інформація, яку ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви оформляєте заявку на дзвінок, замовлення або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача – наприклад: ім’я, адреса, номер телефону, e-mail тощо. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, заповнюючи форму зворотного зв’язку на нашому сайті, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримання доступу до його змісту.

Для замовлення дзвінка, заповнення форми зворотного зв’язку або іншої взаємодії з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов’язками по обробці персональних даних, зазначених у ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не згодні з будь-яким з умов даної угоди, будь ласка, не надавайте особисту інформацію. Згода на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо відправити повідомлення по електронній пошті з позначкою в темі листа «Персональні дані» за адресою: sale@uzp.net.ua.

Для чого ми обробляємо персональні дані

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані в наступних цілях:

Отримання замовлення зворотного дзвінка. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення зворотного дзвінка, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв’язку з Вами, наприклад, повідомляти Вам про зміну наших послуг або передавати важливі повідомлення і інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення зворотного дзвінка, зробленого Вами, і зв’язатися з Вами з метою, пов’язаних з обслуговуванням споживача.

Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України. Власником персональних даних є ПП “УкрЗахідПостач”, зареєстроване за адресою: Україна, 79000, Львів, вул. Вербицького 10/13. Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, зазначеної в цій угоді або в терміни, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Як ми збираємо інформацію

Особиста інформація, як зазначалося вище, надходить безпосередньо від Вас і з Вашої згоди. Коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. При виконанні замовлення зворотного дзвінка, ми збираємо зазначену Вами інформацію, щоб мати можливість оформити дзвінок і совершіеть його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти Вам.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію сookies на нашому сайті і за його межами. Cookies – це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого сайту ми можемо розмістити cookies на комп’ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на комп’ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас прийшли або заходили на наш сайт раніше. Cookies не містять персональних даних і можуть бути заблоковані Вами в будь-який момент. Cookies не отримують нічого про Вас і не передають нам Вашу контактну інформацію, а також не витягують ніяку інформацію з Вашого комп’ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту і пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більш детальної інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити сайт https://uzp.net.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення користувальницької угоди відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або ті пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик “help” на панелі більшості браузерів проінформує Вас, як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, про те, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам’ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями сайту https://uzp.net.ua, і ми рекомендуємо Вам залишати їх включеними.

Крім того, веб-сайт https://uzp.net.ua може містити посилання на сайти, які не управляються ПП “УкрЗахідПостач”. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

Для отримання додаткової інформації про те, що таке cookies, як вони працюють, як ними управляти або як їх видалити, перейдіть на сторінку з політикою конфіденційності та використання файлів cookie в рекламі Google.

Технічне оснащення сторінок сайту https://uzp.net.ua містить наступний модуль:

Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters тисячі шістсот одна S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800

Даний модуль використовується на нашому сайті для того, щоб відвідувач міг швидко зайти на профіль компанії в сответствует соціальної мережі і поділитися своїми враженнями.

Розголошення і передача даних

Ми не продаємо, чи не передаємо і не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію тільки у випадках визначених чинним законодавством України, а також в наступних випадках:

  1. ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам;
  2. ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку і послуги, за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.
  3. може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у Вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки і т.д.), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують по сайту, і які з його сторін є найпопулярнішими.

Оновлення цієї угоди

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час без попереднього повідомлення. Будь ласка, регулярно переглядайте угоду користувача, щоб знати про зміни і оновлення. Всі зміни в цій угоді вступають в силу з моменту їх публікації. Коли Ви робите замовлення, берете участь в дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, Ви погоджуєтеся з новими умовами угоди в редакції, що діє в даний момент.

У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якій частині даної угоди, інші її частини будуть залишатися в силі.